De laan Kiezen voor een mooie plek

Met de laan scheppen wij condities voor een gezonde, sociale en veilige omgeving.

Onze laan is groen. Het is een veilige plek voor spel en vrije tijd. Toch is er voldoende nagedacht over de auto. De Meergeneratie-laan is een kleine buurt met voldoende privacy van de woning, met ruimte voor werken en een goede ontsluiting voor het verkeer.

Onze laan bestaat uit geschakelde patiowoningen, maar heeft geen vaste afmeting of vaste vorm. Dat geeft bij elke opgave weer een uitdaging aan zijn invulling. De mogelijkheden beperken zich niet tot een landelijk omgeving. Door zijn flexibiliteit past de laan overal of dit nu in een landelijk gebied is, aan de rand van een stad of als binnenstedelijke inbreiding.

Het is onze ambitie om een duurzame en toekomstbestendige woon- en werkomgeving te maken. Een mix van verschillende gezinssamenstellingen, leeftijden en leefgewoontes geven vitaliteit aan de laan. U kunt er met meerdere generaties wonen, maar ook voor mensen die dichter bij elkaar staan is de laan uitermate geschikt.

Door het flexibele en modulaire systeem zijn talloze variaties mogelijk.

flexibel_woningtypen
Verschillende modellen uit één basismodel.

Elk huishouden heeft zijn eigen wensen en eisen. Wij bieden variatie in het woningbestand door te werken vanuit een systeem. Dat geeft u keuzemogelijkheden en zorgt tegelijkertijd voor lagere bouwkosten.
Onze woningen hebben dragende buitenmuren en dit geeft ruime indelingsmogelijkheden. Die vrijheid ziet u terug in verschillende voorbeelden.

Elke woning heeft een privé patiotuin. Deze patiotuin heeft één open zijde voor een maximale lichtopbrengst en is naar keuze af te sluiten met een scherm.

De woning is levensloopbestendig. Er is één slaapkamer op de begane grond mogelijk. Deze slaapkamer is door zijn afmeting ook te gebruiken als woon- of werkruimte. Er is zoveel mogelijk verblijfsruimte en weinig tot geen verkeersruimte.

Mensen die ouder worden en om die reden moeten verhuizen, zien dat meestal als een stap terug. Verhuis- of aanpasbeslissingen om de woning geschikt te maken voor de ouder wordende mens worden daardoor vaak uitgesteld. De Meergeneratie-laan biedt een woon-carrière voor zowel jong als oud. Met talloze varianten hoeft u niet ver te zoeken als uw situatie veranderd.