Projecten

In Eindhoven zijn verschillende plekken beschikbaar voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Op de nieuw-bouwbeurs van 6 / 7 april in het Klokgebouw heeft u misschien zelf al een aantal van deze locaties leren kennen, waaronder die in Waterrijk. In Waterrijk zijn meerdere locaties aangewezen om samen te bouwen. Waterrijk is samen met Meerhoven en Bos- en Zandrijk een jonge uitbreiding in het westen van de gemeente Eindhoven.

Rondom het perceel liggen een boomgaard met geplande fruitbomen en een informeel achterpad. De achterpaden zijn zo gemaakt dat ze vriendelijk zijn voor zowel de voetganger als gemotoriseerd verkeer. De toegankelijkheid van het perceel maakt het mogelijk om de woningen aan verschillende zijde te ontsluiten: 4 woningen hebben hun toegang vanuit de boomgaard en 4 woningen hebben hun toegang vanuit het achterpad.

Binnen de standaard woningplattegrond zijn talloze alternatieve indelingen denkbaar. Hier ziet u een aantal voorbeelden waarbij de indeling van de begane grond en de verdieping is gedacht vanuit de verschillende huishoudens, maar u kunt ook denken aan bijvoorbeeld een uitbreiding voor een garage.

Opdrachtgever

Collectief particulier opdrachtgeverschap