Starten nieuwe wegen naar wonen

Nog eens de sterke punten

De Meergeneratie-laan is groen en elke woning heeft een patio die grenst aan die groene laan. De patio ligt centraal in het woonprogramma en zorgt voor licht in elk verblijf. Bewoners krijgen voldoende privacy door de patio, die desgewenst is af te sluiten.
De Meergeneratie-laan is een kleine buurt en kan zowel op langs de rand van de stad als in de stad worden gemaakt. De woningen zijn flexibel en daardoor geschikt voor meerdere generaties. Het bij elkaar brengen van generaties past binnen het idee van de participatiesamenleving. Door variatie van woningen zijn doorgroeimogelijkheden binnen de laan.

Voordat we verder gaan

Wie zijn wij?  Wij zijn Woonrijp! Woonrijp betekent letterlijk “rijp of klaar zijn om te kunnen wonen”. Bij voorkeur maken wij uw woning “out-of-the-box” hetgeen inhoudt dat deze direct gebruiksklaar is. Woonrijp onderscheidt zich vooral door de nadruk te leggen op het woonplezier. Ze ziet dit naast aspecten zoals techniek, duurzaamheid en woonoppervlakte als een vaste waarde van de woonkwaliteit. Op het moment dat onze woning voorziet in een werkelijke behoefte ontstaat er voor de bewoner iets bijzonders.

Ontwikkeling bij u in de buurt

Woonrijp neemt samen met haar bouwende partner het volledige bouwproces voor rekening. U krijgt een op maat gemaakt ontwerp met het voordeel van prijszekerheid. Wij werken hard om dit plan ook bij u in de buurt gerealiseerd te krijgen. Kijk waar we bezig zijn. Heeft u vragen of wilt meedoen, neemt u contact met ons.